Alegerea unei genți de damă: Ce criterii ar trebui să avem în...

Alegerea unei genți de damă: Ce criterii ar trebui să avem în vedere

0

Geanta este, fără doar și poate, cel mai îndrăgit accesoriu al unei femei. Însoțind-o pretutindeni – fie la serviciu, la cumpărături sau atunci când iese în oraș, poșeta poate fi considerată adesea cartea de vizită a unei dame. Și cum în prezent, piața online este bogată în oferte, ne vine din ce în ce mai greu să alegem din varietatea de genți de damă disponibilă. Dacă am lua în considerare câteva repere menite să ne ușureze luarea deciziei de cumpărare, atunci am putea alege mai ușor. Iată la ce ar trebui să fim atente în cadrul procesului de achiziție:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Calitatea

O geantă de piele confecționată din piele cu siguranță că va fi mai rezistentă decât o geantă de damă din imitații sau din materiale de proastă calitate. În această categorie se înscrie și cusăturile genții. Așadar, nu ar strica să ne uităm foarte bine la la modul în care a fost cusută pentru a ne asigura de faptul că poșeta are un aspect impecabil și uniform.

Designul

Știm doar că femeile sunt atrase în mare parte, de ambalajele produselor, în timp ce bărbații studiază mai mult specificațiile tehnice înainte de a face o achiziție. Ei bine, ar trebui să acceptăm că suntem diferiți și că oricum avem nevoie de lucruri distincte. Așadar, atunci când cumperi o rochie nu îți trebuie mult timp de gândire sau o mulțime de informații ca atunci când achiziționezi o mașină. Cu toate acestea, chiar dacă vom alege poșeta după aspectul său, ar fi bine să aruncăm și o privire înăuntrul genții de damă pentru a vedea câte buzunare are, câte compartimente, dacă mânerele sau curelele sunt rezistente.

Stilul

Fiecare femeie are stilul său și prin urmare, are propriile preferințe în materie de genți. Există însă anumite modele clasice care se potrivesc indiferent de sezon sau de trendurile care sunt în vogă. Indiferent de stilul pe care îl adopți, ai putea să achiziționezi un model clasic pe care să îl adaugi la colecția ta de genți. De altfel, nimeni nu spune că ar trebui să te aliniezi mereu cu standardele impuse de modă, ci  cel mai bine ar fi să porți accesoriile și hainele cu care te simți tu confortabilă.

 Zevo te ajută să alegi geanta care se potrivește stilului tău

Gențile ZEVO sunt produse de excepție care atrag atenția prin eleganța finisajelor și atenția la detalii. Varietatea de culori și modele disponibile pe site oferă femeilor posibilitatea de a-și completa colecțiile de genți damă.

Magazinul online Zevo te așteaptă mereu cu stocuri actualizate și cu modele de poșete care te vor surprinde prin designul inedit și prin rafinamentul de care dau dovadă. Livrarea se va face în cele mai multe cazuri în 24 ore de la plasarea comenzii. Fiind lucrate manual cu măiestrie și atenție, elementele originale din piele ale genților se vor putea observa imediat la prima achiziție. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de genți și rucsăcele ceva pe placul tău.

foto: shutterstock
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu