Distractie hi-tech pentru intreaga familie

Distractie hi-tech pentru intreaga familie

0

insert-consoleCum ar fi daca ai putea cumpara un singur cadou care sa iti fie pe plac si tie, si partenerului de viata, si copiilor? Ceva cu care sa va distrati impreuna sau separat, dupa cum aveti chef. Acest cadou exista si se numeste Xbox.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Nu este deloc surprinzator ca, indiferent de sex sau de varsta, ne place sa ne jucam. Dar nu te gandi insa ca o consola Xbox este numai un simplu dispozitiv de jocuri. Microsoft este compania care a transformat acest dispozitiv intr-o experienta pentru toti membrii familiei, prin platforma Xbox 360, care permite utilizatorilor sa concureze online, sa descarce de pe Internet versiuni ale jocurilor, trailere, show-uri TV, muzica si filme sau sa vizualizeze continut HD.

Acesta este si motivul pentru care Microsoft a castigat foarte mult public feminin: 40% din utilizatorii Xbox Live din Statele Unite sunt femei! Xbox 360 a incetat sa mai fie o consola de gaming, devenind un adevarat centru de distractie in sufrageria ta, cu servicii precum Xbox Live, Netflix sau Hulu. In afara faptului ca femeilor le place sa se joace, ele au tendinta sa utilizeze mai mult serviciile de continut video.
Alte date, care vin tot din partea Microsoft, arata ca 51% din femeile care folosesc Xbox 360 au copii. Asadar, distractia este in familie! Nu este de mirare ca aceasta consola a fost cea mai bine vanduta dintre toate in Statele Unite, timp de 18 luni consecutive.

Avand in vedere ca exista o varietate de jocuri lansate, te vei bucura ore intregi de noua distractie impreuna cu familia, dar si cu prietenii. Nu sunt sanse sa te plicitisesti pentru ca posibilitatile sunt nenumarate! Gandeste-te numai ca poti face miscare intr-un mod foarte amuzant chiar acasa sau ca cel mic are o activitate care sa-i capteze atentia timp indelungat, cat tu te ocupi de lucrurile personale. Cat despre incantarea partenerului tau… aceasta este cat se poate de evidenta!

Black Friday este momentul perfect pentru a face cumparaturi! Nu te-ai fi gandit niciodata ca vei renunta la reducerile la haine in favoarea celor la noile tehnologii, dar stii cum se spune: niciodata nu spune niciodata! Magazinultau.ro te asteapta pana pe 29 noiembrie cu cele mai bune preturi din Romania la toate consolele Xbox si cu reduceri chiar si de 70% la jocuri.
Fara comentarii

Lasa un comentariu