10 sfaturi pentru a scapa de infectii

10 sfaturi pentru a scapa de infectii

In timpul sarcinii, prezenta bacteriilor poate reprezenta un risc major pentru sanatatea fatului. In aceste momente, organismul are o imunitate mai precara, neputand lupta cu aceeasi putere ca atunci cand nu erai insarcinata. De aceea, singurul mod de a te feri de aceste infectii este chiar ajutorul primit din partea ta. Trebuie sa cunosti cum trebuie sa te imbraci, ce trebuie sa consumi, ce trebuie sa mananci, cum trebuie sa te comporti, dar si cum sa iti mentii igiena zilnica. Daca toate lucrurile enuntate mai sus ti se par o adevarata povara, nestiind de unde sa incepi si unde sa termini, ei bine, nu e deloc asa. Trebuie sa iti pastrezi calmul, sa iti mentii un regim de viata echilibrat pornind de la igiena si ajungand pana la alimentatie.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate acestea, pentru a va ajuta in demersul dumneavoastra in mentinerea unui organism sanatos, departe de aparitia bacteriilor si a infectiilor daunatoare mediului de viata in care traieste bebelusul, va vom indica cateva mici sfaturi care va pot fi de ajutor:

–         nu folositi sapunuri, spray-uri sau detergenti parfumati ori care sa contina alcool. Pot determina aparitia infectiilor, creand un mediu destul de benefic pentru acestea;

–         nu faceti dusuri lungi sau bai in cada intrucat un mediu umed poate duce la aparitia bacteriilor;

–         nu folositi lenjerie intima in timpul somnului pentru ca zona sa fie cat mai bine aerisita;

–         alegeti o imbracaminte din bumbac, in special lenjeria intima;

–         nu va imbracati cu lucruri foarte strimte, in special pantaloni stramti;

–         beti minim 2 litri de apa pe zi;

–         in zona pubiana, stergeti-va dinspre partea anterioara spre cea posterioara;

–         mergi la toaleta de cate ori ai senzatia;

–         foloseste ceaiuri de plante naturiste recomandate in sarcina pentru a te feri de aparitia bacteriilor;

–         foloseste gelurile pentru igiena intima.

Desi nu sunt lucruri pe care sa nu le cunosti, noi v-am ajutat sa le puneti in ordine in asa fel incat sa  nu uitati de nici unul dintre ele zilnic. Va pot ajuta sa aveti un organism ferit de aparitia bacteriilor, in acest mod nu veti mai fi victima infectiilor nici dumneavoastra si nici bebelusul dumneavoastra.

Articol realizat de Tatiana Tuţă
1 comentariu

Lasa un comentariu