Influentele astrale si fertilitatea

Influentele astrale si fertilitatea

fertilitateChiar daca nu a fost descoperita o explicatie stiintifica se pare ca exista o corelatie intre influentele astrale si fertilitatea unei femei. Asa se intampla ca in zilele cu luna plina exista mai multe sanse ca femeia sa conceapa un copil, in cazul in care aceasta se afla in perioada fertila.

Influentele astrale par a fi surprinzatoare, actionand in toate domeniile. Cu toate ca specialistii nu au reusit sa identifice corelatia dintre luna plina si fertilitate, se pare ca nivelul hormonilor sexuali ai unei femei cresc destul de mult in aceasta perioada, influentand capacitatea acesteia de a concepe bebelusul mult dorit.

Cu alte cuvinte, in cazul in care femeia se afla la ovulatie atunci cand afara este luna plina sansa de a-si concretiza visul de a avea un bebelus este mult mai mare decat in cazul in care ar incerca sa conceapa atunci cand luna este mai intunecata sau in scadere.

In perioadele cu luna plina libidoul sexual al femeii este si el destul de ridicat, femeia fiind mai activa sexual ca niciodata. Aceasta va experimenta noi pozitii sexuale, contribuind in mare masura la concepere. In cazul in care luna este intunecata sau in scadere, femeia simte dorinta mai multa de odihna si nu se va putea concentra asupra intretinerii unor raporturi sexuale cu partenerul.

Astrologii sunt de parere ca luna plina poate influenta perioada fertila a unei femei. Se pare ca, in zilele cu luna plina nivelul de estrogen atinge un prag destul de ridicat, fapt care influenteaza destul de mult conceperea unui copil. In perioada in care luna se afla in scadere, atunci nivelul hormonilor sexuali incepe sa scada, diminuand astfel sansele de aparitie a sarcinii mult asteptate.