Cum compartimentezi în mod eficient un spațiu de birouri. Iată câteva sfaturi

Cum compartimentezi în mod eficient un spațiu de birouri. Iată câteva sfaturi

0

Procesele de muncă din cadrul companiei se îmbunătățesc în mod considerabil dacă amenajezi și compartimentezi spațiul de birouri. Pentru eficientizarea operațiunilor, angajații au nevoie de un spațiu optim în care să se poată mișca nestingherit, obținându-se astfel o comunicare facilă între ei.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De asemenea, aceștia au nevoie și de liniște pentru a putea să își desfășoare activitatea în condiții bune.

Având în vedere că nevoile diferă de la companie la companie, fiecare owner este în măsură să decidă cum se poate organiza spațiul de lucru în mod eficient. 

Iată câteva sfaturi în acest sens:

 • Optează pentru materiale de calitate!

Atunci când împarți spațiul, acordă o atenție deosebită procesului de selecție și alege doar materiale de calitate când vine vorba despre panouri compartimentare birouri.

 • Atenție la izolarea fonică!

Izolarea fonică este un alt aspect pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când amenajezi biroul, așadar se recomandă să optezi pentru materiale care să izoleze din punct de vedere fonic. În cazul acesta, pentru reducerea nivelului de zgomot, specialiștii recomandă utilizarea plăcilor și a membranelor fonoabsorbante ce se instalează pe tavan, iar pereții pot fi izolați cu vopsea sau panouri fonoabsorbante. De asemenea, podeaua poate fi izolată fonic folosind membranele fonoizolante.

 • Optează pentru integrarea unor sisteme vitrate de partiționare!

Pentru a delimita spațiile din birou nu este absolut necesar să incluzi pereți și uși, ci poți integra sisteme vitrate de partiționare. Printre atributele calității se numără eleganța, designul minimal și futurist – conferind spațiului de lucru un aer de modernitate. Atât eficiența proceselor de muncă cât și colaborarea dintre angajați sunt îmbunătățite în mod considerabil dacă se folosesc sisteme vitrale ideale în anumite zone specializate.

 • Instalează panouri despărțitoare!

Pentru companiile în care se pune accent pe comunicare se recomandă montajul unor panouri despărțitoare între birouri. Aici este nevoie de supervizarea constantă a activității, așadar angajații și managerii au nevoie să împartă același spațiu. În felul acesta, ori de câte ori subordonații au nevoie de informații și lămuriri pot apela cu rapiditate și cu ușurință la manageri. Cu toate că montarea de panouri despărțitoare între birouri îndeplinește mai mult un rol decorativ decât unul funcțional, procesele de comunicare vor fi eficientizate.

 • Montează pereți de sticlă!

Un spațiu de lucru mai deschis și cu un grad de luminozitate sporită va spori și productivitatea muncii. O idee bună ar fi să apelezi la montajul unor pereți de sticlă – ce conferă biroului un design elegant și transparent.

În plus, un alt avantaj pe care pereții de sticlă îl conferă rezidă în reducerea zgomotului, fiind o variantă eficientă care contribuie la izolarea fonică a încăperilor.

Pereții de compartimentare îndeplinesc un rol de separare a încăperii și asigură izolarea termică.

Îmbinările pereților și a tavanelor, introducerea ușilor, a ferestrelor și a instalațiilor necesită o atenție maximă.

Dacă optezi pentru pereți mobili va trebui să ții cont de câteva aspecte precum:

 • Suprafața spațiului în care vor fi instalați;
 • Tipul de sistem ales;
 • Dimensiunile tipului de sistem;
 • Atenuarea fonică;
 • Parcarea peretelui – mai precis modul în care se va strânge peretele;
 • Accesoriile – integrarea de uși, geamuri.

Pentru a obține o separare eficientă a spațiului, poți utiliza panouri compartimentare birouri de calitate care să confere birourilor un design funcțional, dar și în același timp estetic.

OFFICE NOVA CONCEPT – servicii de planificare a spațiului și design interior

Dacă vă aflați în căutarea unor servicii de planificare a spațiului de lucru puteți apela la  compania Office Nova Concept. În felul acesta, veți putea obține o compartimentare eficientă și o separare clară între spațiile de lucru.

Așadar dacă aveți nevoie de consultanță puteți apela la serviciile pe care le oferă această companie, iar astfel veți găsi soluția perfectă de amenajare. 

Cu ce aspecte se ocupă Office Nova Concept

 • Proiect-design și proiectare;
 • Mobilier pentru birouri și spații publice;
 • Compartimentări;
 • Fit-out;
 • Renovare;
 •  

Specializată în soluții complete de amenajări de birouri și spații publice, Office Nova Concept furnizează servicii și produse care pun accentul pe inovație și pe rezultate de excepție.

Așadar, cei care au nevoie de servicii premium de planificare a spațiilor  pot beneficia de crearea unor interioare confortabile, ergonomice, funcționale și estetice la un raport excelent între calitate și preț.
Fara comentarii

Lasa un comentariu