Cum mobilezi camera puiului tau

Cum mobilezi camera puiului tau

In primii anisori de viata, bebelusul are nevoie de o camera mobilata cu piesele strict necesare, mai exact cu patut, masa de infasat si un dulapior de depozitare. Cel mai important este insa ca acestea sa fie realizate din materiale 100% naturale si sa poata fi manevrate usor. 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Ideal ar fi sa alegeti un patut cu rotile sau un cos din nuiele, pe care sa-l mutati si deplasati fara probleme de fiecare data cand doriti.

Nu uitati nici de saltea, care trebuie sa fie umpluta cu materiale antialergice, precum iarba de mare, fibra naturala de cocos si latex.

Foarte utila la imbracarea si schimbarea nou-nascutului este masa de infasat. Aceasta poate fi prevazuta cu rafturi si sertare in care sa depozitati obiectele necesare ingrijirii micutului.

Pe masura ce bebe creste si isi largeste aria de cunoastere, se modifica si cerintele pe care trebuie sa i le indepliniti. Astfel, dupa ce incepe sa faca primii pasi, este timpul sa-i achizitionati un pat de dimensiuni mai mari, in care sa doarma pana la 6-7 ani. Tot acum, cand are tendinta de a explora totul in jurul sau, este obligatoriu sa sporiti masurile de siguranta. Mai exact, acoperiti prizele cu dispozitive speciale, evitati sa-i aduceti in camera obiecte in care s-ar putea rani (cum sunt oglinzile) si aveti grija ca piesele de mobilier sa aiba colturile rotunjite. Chiar daca se afla la varsta papusilor, ursuletilor si masinutelor, totusi ar fi bine sa-i strecurati in micul lui univers o masuta sau un birouas la care sa deseneze, o mini-biblioteca in care sa-si pastreze cartile de colorat sau de povesti si doua-trei dulapioare in care sa-si aranjeze jucariile si hainutele.

text: Lucia Lazar
Fara comentarii

Lasa un comentariu