Studiu: Terapiile chinezesti te ajuta sa obtii mai usor sarcina mult dorita

Studiu: Terapiile chinezesti te ajuta sa obtii mai usor sarcina mult dorita

acupunctura

acupunctura

Picture 1 of 2

Terapiile chinezesti te ajuta sa obtii mai usor sarcina mult dorita, considera mai multi cercetatori implicati intr-un amplu studiu realizat pentru depistarea mai multor metode de tratare a infertilitatii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Un recent studiu realizat in Tel Aviv si publicat in  Journal of Integrative Medicine a reusit sa demonstreze eficienta terapiilor chinezesti. Atat plantele, cat si acupunctura reprezinta doua elemente cheie pentru tratarea mult mai usoara a problemelor de infertilitate.

La studiu a participat un numar mai mare de femei, dornice de a obtine o sarcina, dupa lungi incercari. 20 dintre femei au folosit terapiile chinezesti, folosind infuzii din plante, precum PeoniaAlbae si Chuanxiong. Restul de 94 de femei au folosit tratamentele conventionale, recomandate de catre medici. In acest mod s-a ajuns la concluzia ca terapiile naturiste influenteaza intr-o proportie destul de mare capacitatea femeii de a obtine sarcina mult asteptata. Mai mult de 65% dintre cele care au folosit terapiile naturiste chinezesti au reusit sa ramana insarcinate mai usor decat femeile care au optat pentru tratamentele moderne.

Cu alte cuvinte, terapiile chinezesti, precum infuziile de plante si acupunctura influenteaza destul de mult capacitatea femeii de a obtine sarcina mult asteptata. Acestea actioneaza asupra perioadei fertile, regland ovulatia organismului. In acelasi timp, terapiile chinezesti reusesc sa combata dereglarile hormonale.

Nu de putine ori se spune ca medicina chinezeasca neconventionala are multiple influente asupra psihicului uman, incercand astfel sa creeze o armonie intre fizic si psihic. In acest mod, stresul este inlaturat din organism, fapt care contribuie eficient asupra fertilitatii organismului. Potrivit statisticilor medicale, stresul reprezinta una dintre principalele cauze ale infertilitatii cuplului.
Fara comentarii

Lasa un comentariu